Четири главни облици на пенисот и што можете да очекувате од нив (фото)

Според авторот Вибку Куну, гледајќи ги карактеристиките на машкиот полов орган може точно да се одреди карактерот на мажите. Во својата книга „Книга за пенисот“, тој се потпира на традиционалните Азиски техники на „читање“ на пенисот. Се што тебало да направите е да анализирате. Loading… Мажи погледнете долу, а вие … Continue reading Четири главни облици на пенисот и што можете да очекувате од нив (фото)