КУМАНОВСКИ МУАБЕТИ ОГЛАСНИК

Сподели со своите пријатели

Кумановски Муабети ДООЕЛ Ви нуди огласен простор на нашиот портал. Вашиот оглас за само 500 денари неделно ќе допре до илјадници корисници ширум Македонија.

Порталот www.kumanovskimuabeti.mk ви нуди можност ефтино, брзо и ефикасно Вашиот оглас да допре до што поголем број луѓе. Просечно на месечно ниво имаме околу милион посети или над 150.000 уникатни посетители.

Барате работа, нудите работа или пак сакате нешто да продадете во краток период, ние сме тука вашата информација да ја пренесеме до нашите читатели.

Контактирајте не на нашите мејл адреси:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

или на телефонскиот број 075/359-137.

Со почит,

Редакциски тим на Кумановски Муабети.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.