ЈП Водовод: Четири улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, денес заради дефекти во водоводната мрежа,  привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. 400, нас. Иго Тричковиќ
– ул. 425, нас. Иго Тричковиќ
– ул. 114, нас. Карпош
– ул. Јоско Илиевски

Leave a Reply