ЈП Водовод бележи дефект на четири улици

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие Водовод, денес поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:

Loading...

– ул. Љубица Михајловиќ
– ул. Боро Прцан
– нас. Иго Тричковиќ
– нас. Ајдучка Чешма

Leave a Reply