ДОСЕГА НЕВИДЕН ПРИЗОР: Вака изгледа породување на змија (видео)

Сподели со своите пријатели

Природата секогаш наоѓа начин да не изненади. Колку и да мислиме дека го познаваме светот околу себе, секогаш се наоѓа некој детал на кој претходно не сме обрнале внимание или не сме имале можност да го видиме. Таков е и случајот со породувањето на змијата.

На една снимка која вчера се појави на социјалните мрежи може да се види како една змија носи на свет младенчиња.

Она што прво паѓа во око е дека процесот личи на оној на кој минуваат и бројни други животни,

Интересно е што змијата добила три бебиња, секоја од нив има различни бои и шари.

Loading...

Snake Gives Birth

It's not everyday you see how snakes gives birth…??Reptile Collective

Публикувахте от LADbible в Неделя, 27 август 2017 г.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.