Димитриевски собра над 10.000 потписи за кандидат за претседател

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Движење ЗНАМ – За наша Македонија, објави на својата официјална фан страна дека собрал над 10.000 потписи за кандидат за Претседател на државата. Очигледно е дека Максим Димитриевски има огромна поддршка помеѓу граѓаните и тоа не само во Куманово, туку во цела Македонија, а голем дел од нив го доживуваат веќе како лидер и заштитник на македонските национални интереси и македонскиот народ.

Loading...

 

 

 

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Димтриевски: Претседателот на државата, како фактор на стабилноста, ја црпи силата од граѓаните и не може да се бира во Парламентот