Дали имате „шесто сетило“? Решете го овој руски тест и дознајте!

Сподели со своите пријатели

Шестото сетило ни помага да носиме одлуки само врз основа на инстинкт, исклучувајќи секаков вид логика. Постојат неколку манифестации на шестото сетило – јасновидост, телепатија и предвидливост.

Loading...

Дали сте меѓу оние кои имаат т.н. шесто сетило, ќе дознаете откако ќе го решите тестот подолу!

Тест на личност од три секунди кој открива што другите мислат за вас!

  1. Дали сте секогаш сигурни во вашиот следен чекор, дури и во најобичните активности во текот на денот?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

  1. Колку често им помагавте на луѓето со совети и точно знаевте што треба да направат во дадена ситуација?

Не

Loading...

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

Тест на личноста од Фројд: Трае неколку минути, а открива многу за вас!

  1. Дали сте сонувале соништа во кои биле застапени слики што потоа се случиле во реалноста?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

Loading...
  1. Дали некогаш се случило вашите предвидувања да се остварат за луѓето околу вас?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

Тест на личноста што открива колку сте одговорни, зрели и подготвени за промени

  1. Дали некогаш сте имале телепатија – сте размислувале дека би сакале да слушнете одредена личност која ве повикува токму во тој момент?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Loading...

Цело време

  1. Дали сте во можност да го слушнете гласот на некоја личност ако се сконцентрирате многу на размислување за неа?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

ТЕСТ НА ЛИЧНОСТ: Дали се занимавате со професијата за која сте родени?

Loading...
  1. Дали пред да одите во кревет сте имале чувство дека слушате одреден звук или глас?

Не

Сум го имал/а тоа чувство неколку пати

Често

Цело време

Решенија:

Loading...

Одговорот „често“ на првото и второто прашање јасно го открива потенцијалот на шестото сетило и укажува на јасност на вашите мисли.

Сакате да погледнете подлабоко во себе? Најпрецизниот јапонски тест на личноста!

Позитивен одговор на прашањата 3 и 4 ви помага да ја идентификувате вашата способност да предвидите.

Одговорот „често“ на прашањата 5 и 6 укажува на можноста за телепатија.

Позитивен одговор на седмото прашање покажува дека во момент на тешкотија користите интуиција за која можеби не сте ни свесни.

Loading...

Leave a Reply