Тест на личност од три секунди кој открива што другите мислат за вас!

Сподели со своите пријатели

Тестовите на личноста откриваат многу за нас, какви се нашите карактери, кои се нашите црти, па дури и какви сме во кревет!

Loading...

Овој тест одговара на прашањето дали повеќе ја користите левата или десната хемисфера на мозокот, што кажува многу за вашата личност, интелигенција и моќ на расудување!

„Решението“ ќе зависи од тоа која половина од мозокот ќе ја користите повеќе!

Прво го видовте старецот

Вие сте понежна, почувствителна личност и сте многу сочувствителни.

Ја користите десната страна на мозокот повеќе од левата. Таа е задолжена за креативноста, „уметничкото“ расудување, имагинацијата, интуицијата, а со тоа ние перципираме 3Д предмети, музика… Таа ја контролира левата страна на нашето тело.

Поради користењето на таа страна, луѓето погрешно мислат дека сте слаби, но не грижете се, вие сте доволно силни и интелигентни за да им покажете дека не е вистина.

Прво ја видовте девојката

Loading...

Вие сте пресметани, внимателни и никогаш не брзате во животот.

Ја користите левата страна на мозокот повеќе од десната и таа е „задолжена“ за аналитичко размислување. Поради ова, другите понекогаш може да ве сметаат за премногу ладни или незаинтересирани. Покажете им дека не е така!

Левата хемисфера на мозокот е одговорна за процесите на сметање, науката, математиката, логиката… Таа исто така „содржи“ употреба на говор и јазик, пишување и броеви. Ја контролира десната страна на нашето тело.


Leave a Reply