Започна пролетната акција во ДБД Casa Mia (галерија)

Сподели со своите пријатели

Во продажниот салон на ДБД Casa Mia, лоциран на бул. Октомвриска Револуција, денес беше отворена нова голема пролетна акција со попусти на производите на Maxima.

Loading...

 

[huge_it_gallery id=”22″]

Производите на српската фабрика Maxima кои се познати по квалитетот на боите за варосување и фасади, во ДБД Casa Mia ќе бидат достапни на кумановските потрошувачи по намалени цени, вели Виктор Шоштариќ.

– Пролетната промоција на програмската палета на Maxima ќе биде достапна со попуст, но, тоа што го нудуме додатно е попуст на фасади, затоа што сега е сезона на градење и реновирање, вели Шоштариќ.

Салоните на ДБД Casa Mia се наоѓаат на бул. Октомвриска Револуција и голем продажен салон во нас. Карпош, каде може да се најде целокупниот асортиман што го нуди компанијата.

Leave a Reply