Во светот на секс кукли кои изгледаат како вистински жени (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Секој уметник во себе носи амбиција да направи нешто, а да не знае што, и со мене, тоа се одрази на начин да правам и да произведувам кукли кои клиентите ги користат како секс објект, вели еден од уметниците кој го започнал бизнисот сосема случајно, со изработка на делови од телото во неговата гаража.

Loading...

Capture

Сега и овде, уметникот зборува за тоа дека од почетоците досега, тој има клиенти од цела Америка кои се задоволни од неговите кукли, со тоа што, за потребите на некои од нив, морал сам да ја испроба анатомската функционалност на вагината.

Capture

Според информациите на сајтот www.realdoll.com, цената на една кукла оди и до 8000 долари затоа што се работи за рачна изработка, а за потребите, уметникот произведува и машки кукли, потоа транссексуални видови, секс играчки и торзоа.

Многу од клиентите со кои соработувал му се заблагодариле за изработените кукли, велејќи дека откако си купиле по една, тие повеќе не се сами.

 

 

Loading...

Leave a Reply