04.03.2017 02:06

Трикови со фенот за кои сигурно не сте знаеле (видео)


Ако мислевте дека со фенот можете само да ја сушите мократа коса, тогаш сте во голема заблуда. Оваа „машиничка“ може да се најде и за некои секојдневни ситуации и да ви ги реши главоболките.

Во снимката погледнете пет трикови кои сигурно ќе ви користат, некои од нив можеби ги знаете, но некои не.

6 hair dryer hacks that will blow your mind

Each one is brilliant.??bit.ly/2ifLdDl

Geplaatst door Bright Side op vrijdag 3 maart 2017


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments