ТАЈНА АВИО КОМПАНИЈА: Има само два авиони, нема лого, ниту сајт

Сподели со своите пријатели

Тајната авио компанија „Ер Синај“ ги поврзува Египет и Израел.

Во ово авион можете да „отворите прозорец“ (видео)

Loading...

Летот не е можнот да се резервира преку интернет, затоа што компанијата нема сајт, а нејзините авиони не се препознатливи затоа што немаат никакви обележја.

ДРАМАТИЧНА СНИМКА: Гром удира во авион неколку моменти по полетувањето (видео)

Доколку сакате да купите билет, тоа можете да го направите само лично, во „сомнителна“ канцеларија и тоа со американски долари.

Што сè плаќате кога купувате авионски билет?

Линијата се наоѓа во посед на египетската влада, а нејзините авиони наменети се за лет низ небезбедни подрачја, па од таму доаѓа и тајноста.

https://www.facebook.com/nasdaily/videos/981081765377309/


Leave a Reply