Зоран Трајчевски

Сподели со своите пријатели

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги д-р Зоран Трајчевски, денеска одржаа заедничка прес-конференција посветена на прашањата за родовите, родово базираното насилство и начинот на известување на медиумите. Loading… „Моќта на медиумите и нивната способност за професионално известување наПрочитај повеќе