жвиот

tilt shift photography of people

Сподели со своите пријатели

Можеби звучат шокантно за просечниот човек, но за луѓето во Африка, овие обичаи претставуваат воспоставена норма која мора да се почитува. Loading… Фамадихана во Мадагаскар Фамадихана е церемонија која се одржува на секои седум години и вклучува отстранување на посмртните останки на покојникот, со кои потоа се танцува. Секое семејствоПрочитај повеќе