Жена од минатото

Сподели со своите пријатели

Театар Куманово за утре ја најави премиерата на претставата ”Жена од минатото” во режија на Нела Витошевиќ. Актерска екипа: Александра Пешевска Игор Ангелов Јасмина Василева Марко Трајковиќ Нина Максимова Loading… Трилер драмата ”Жена од минатото” е работена според текст на Роланд Шимелфениг, германски автор, со актерска екипа во состав: Александра Пешевска Игор Ангелов, ЈасминаПрочитај повеќе