железничка станица

Сподели со своите пријатели

Кина се повеќе смета не технологијата во борба против криминалот. Кинеската полиција неделава започна да користи посебни очила за препознавање лица на железнички станици, кои можат да идентификуваат потенцијално сомнителни личности во масата луѓе.   Loading…   Очилата, произведени токму за потребите на полицијата, како што наведува „Вол стрит журнал“,Прочитај повеќе