возач

Сподели со своите пријатели

Швајцарската полиција стопирала шведски автобус кој возел по автопатот со над 1,5 тони снег на кровот и веднаш му наредиле на возачот да го отстрани снегот. Ако ти испаднев врата на автобус, замениш ги с’с улазни од дома (фото) Loading… Полицијата на кантонот Солотурн навела дека автобусот во полиција билПрочитај повеќе