Возел од Шведска до Швајцарија со еден тон снег на автобусот

Сподели со своите пријатели

Швајцарската полиција стопирала шведски автобус кој возел по автопатот со над 1,5 тони снег на кровот и веднаш му наредиле на возачот да го отстрани снегот.

Ако ти испаднев врата на автобус, замениш ги с’с улазни од дома (фото)

Loading...

Полицијата на кантонот Солотурн навела дека автобусот во полиција бил пријавен вчера попладне, а стопиран на автопатот близу Енсинген.

Русин вози запален автобус низ центарот на градот (видео)

Тогаш било потврдено дека на кровот имал повеќе од 40 сантиметри снег.

„За влакно“ избегната трагедија, патник го застана автобусот на работ од провалија

Полицијата апелирала на возачите на автобуси и камиони да ги исчистат од снег и мраз кои би можеле да го загрозат сообраќајот доколку паднат од возилата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.