водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод” , поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат следните улици: Loading… – ул. Никола Тесла – ул. Илинденска – нас. Проевце (дел) – нас. Ајдучка Чешма (дел)Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, денес поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат: Loading… – ул. Иво Лола Рибар – ул. Никола Тесла – ул. 425 нас. Иго ТричковиќПрочитај повеќе