ЈП Водовод: Четири улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод” , поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. Никола Тесла
– ул. Илинденска
– нас. Проевце (дел)
– нас. Ајдучка Чешма (дел)

Leave a Reply