Визер

a pink and blue jet airliner flying in the sky

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски,заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски информираа за изборот на авиопревозници кои се пријавија на јавниот повик за финасиска поддршка за нови авиолинии за период 2023 до 2025 година. Loading… Премиерот Ковачевски истакна дека стратешка цел на Владата еПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Додека војната во Украина продолжува, Русија останува изолирана во меѓународната заедница. Loading… Меѓународните брендови ја бојкотираат Русија, додека земјите и авиокомпаниите воведуваат забрани за летови и други санкции. Но, една авиокомпанија објави дека ќе ги рестартира летовите до Русија како одговор на, како што вели, побарувачката на патници. Како штоПрочитај повеќе