вештачко оплодување

Сподели со своите пријатели

Жените во Њујорк со години постојано ја барале неговата сперма, па Ари Нагел веќе има 33 деца. Но, познатиот донор сега има проблеми во Израел – ниту една клиника повеќе не смее да има работа со него. Израел се обидува да забрани донирање на сперма на професорот по математика иПрочитај повеќе