туристички дестинации

Сподели со своите пријатели

Чешка ќе отвори рекорден долг висечки мост во мај. Loading… Мостот „Скајбриџ 721“ на североистокот од земјава на планинарите ќе им овозможи кратенка низ облаците со феноменален поглед на врвовите на планината Кралички Снежник.               View this post on Instagram        Прочитај повеќе