туција

Сподели со своите пријатели

По силниот земјотрес во југоисточниот дел на Република Турција, Министерството за надворешни работи, стапи во контакт со Амбасадата на Северна Македонија во Анкара и Генералниот Конзулат во Истанбул, кои се во постојана комуникација со надлежните институции на Турција. Loading… Нашите ДКП-а во Турција се на 24-часовно располагање за сите евентуалниПрочитај повеќе