тркање

Сподели со своите пријатели

По втор пат во Белград се одржа трка во долна облека во организација на Белградскиот тркачки клуб. Трката на стаза со должина од 1,6 километри започнала на пладне пред просториите на клубот. Додека се тркаа со велосипеди, медведот сакаше да им се приклучи (видео) Loading… Една од учесничките на настанотПрочитај повеќе