Во Белград се одржа трка во долна облека (видео)

Сподели со своите пријатели

По втор пат во Белград се одржа трка во долна облека во организација на Белградскиот тркачки клуб.

Трката на стаза со должина од 1,6 километри започнала на пладне пред просториите на клубот.

Додека се тркаа со велосипеди, медведот сакаше да им се приклучи (видео)

Loading...

Една од учесничките на настанот рекла дека трката во долна облека е добра терапија и динамичка медитација.

Во денешната трка победи секој кој трчаше во долна облека на температури од четири до пет степени, порачал еден од натпреварувачите.

Најлудата трка во светот: Туркањето и удирањето е пожелно (видео)

Минатата година група од десетина ентузијасти за прв пат го организирале овој настан.