тепачка

Сподели со своите пријатели

На машките навивачки групи веќе сите се навикнати, но се појавија и младите Русинки кои според бруталноста зад себе ги оставаат и најпознатите хулигани во светот на спортот. Тие се навивачки на московските фудбалски клубови, некои од нив имаат едвај и по 12 години, но се тепаат како мажи. КупилПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На оваа венчавка се тргнало според традицијата, црква па подоцна пример. Се било испланирано до последен детал, но следувало шокантно продолжение. Имено, повреденото поранешно момче на невестата, испринтал интимни фотографии од периодот кога таа била во врска со него, ги ставил во коверти и оставил по еден за сите гости.Прочитај повеќе