студена бара

Сподели со своите пријатели

Вистинска драма ноќва се случувала во кумановското село Студена бара кога маж пропаднал до раменици во тиња како „жив песок“. Loading… – Денеска, од пред зори имаше неколкучасовно, успешно, а опасно извлекување од длабока тиња и кал како „жив песок“ и за заробениот  човек и за спасителите – пожарникарите, Конкретно,Прочитај повеќе