Стефан Јовчевски

Сподели со своите пријатели

Тројца кик-боксери од Кик-бокс клубот „Предатор“ од Куманово од денеска ќе учествуваат на Светскиот кик-бокс куп во Будимпешта, Унгарија. Loading… На купот ќе настапат Стефан Јовчевски во категоријата сениори до -84кг, додека во категоријата јуниоари ќе настапат Данило Методиевски во категоријата -69кг и Јосиф Велковски -63кг Кик-боксерите заминуваат под менторствоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Дваесет натпреварувачи и четворица тренери на Кик-бокс клубот „Предатор“ од Куманово претстојниот викенд ќе бидат дело од турнир во Србија. Loading… Станува збор за меѓународниот кик-бокс турнир „Балкан бест фајтер“ кој од 1 до 3 декември ќе се одржи во Јагодина, Република Србија. КБК „Предатор“ ќе има натпреварувачи во низаПрочитај повеќе