Стефан Андоновски

Сподели со своите пријатели

Денеска во Отсекот за управни работи Куманово, министерот за внатрешни работи Панче Тошковски и дополнителниот заменик министер за информатичко општество и администрација, Стефан Андоновски го промовираа системот „Земи бројче“. Loading…     Системот „Земи бројче“ кој во соработка со Министерството за информатичко општество и администрација од денес целосно е ставенПрочитај повеќе