стареење

Depth of Field Photography of Woman in Pastel Color Sleeveless Shirt and White Sunhat

Сподели со своите пријатели

Сите статистички податоци покажуваат дека жените живеат подолго од мажите, но исто така е познато дека стареат побрзо од посилниот пол. Loading… Ако мислите дека тоа не е вистина, запрашајте се колку пати само сте искоментирале парови, и сте рекле дека мажот станал помаркантен и позгоден со текот на годините,Прочитај повеќе