Spotify

person holding iPhone 6 turned on

Сподели со своите пријатели

Spotify, глобалната платформа за слушање музика, одлучи да ги зголеми цените на претплатата за повеќе од 200 милиони корисници во категоријата Premium за прв пат по 10 години. Loading… – Ги менуваме цените на услугите во категоријата Премиум на многу пазари низ светот за да можеме да продолжиме со иновациитеПрочитај повеќе

green and white logo illustration

Сподели со своите пријатели

Шведскиот регулатор го казни Spotify со околу 58 милиони шведски круни (5,4 милиони долари) откако утврди дека компанијата ја прекршила Општата регулатива за заштита на податоците на Европската унија (GDPR). Loading… Казната е поврзана со начинот на кој Spotify се справува со личните податоци на корисниците и пристапот до информациитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Бројот на претплатници на гигантот за стриминг на музика Spotify порасна на 205 милиони до крајот на четвртиот квартал од минатата година, објави шведската компанија. Loading… За само три месеци беа додадени вкупно 10 милиони претплатници. Вкупниот број на корисници на платената и бесплатна верзија на Spotify се зголеми наПрочитај повеќе