Софија Филипиду

Сподели со своите пријатели

Министерот за економија, Крешник Бектеши се сретна со новоименуваната амбасадорка на Република Грција во Република Северна Македонија, Н.Е. Софија Филипиду. Loading… Министерот и посака успех на амбасадорката Филипиду во вршењето на новата должност и воедно и се заблагодари за досегашната поддршка од Република Грција во евро-интеграциските процеси на нашата земја.Прочитај повеќе