Слободан Милошевиќ

Сподели со своите пријатели

„Сите ние во британската влада го прочитавме лудиот есеј на Путин за Украина што тој го објави минатото лето. Тој во основа погрешно ја процени Украина. Тоа беше како да го читав Слободан Милошевиќ на тема Косово“, изјави поранешниот британски премиер Борис Џонсон во големото интервју за Скај. Loading… ТојПрочитај повеќе