Шу Зи Чу

Сподели со своите пријатели

ByteDance, кинеската компанија зад глобално популарниот ТикТок, е највредниот стартап во светот. Loading… Но, во ера кога технолошките акции вртоглаво паѓаат, и секој алгоритам е доведен во прашање, можеби е еден од „најзагрозените“ стартапи досега. Извршниот директор на ТикТок, Шу Зи Чу, се согласи да сведочи пред Комитетот за енергијаПрочитај повеќе