Сергеј Павлов

Сподели со своите пријатели

Белоруските граничари изјавија на националната телевизија дека украинските граничари закачиле „кукла во униформа на руската армија и ја нарекле Валера“ на границата со Белорусија. Loading… Сергеј Павлов, официјален претставник на граничниот одред Мозир, рече дека Украинците наводно рекле дека куклата е „војник убиен во близина на Киев“. Белоруските граничари тврдатПрочитај повеќе