сепса

Сподели со своите пријатели

Речиси фаталното мачење на Сејди Кемп (34) се случило на Божиќ. Доживеала силни болки во бубрезите и веднаш се јавила на лекар, бидејќи е поранешен здравствен работник. Loading… Лекарите утврдиле дека Кемп има камен во бубрегот и брзо ја префрлиле на итната медицинска помош, за да го отстранат. Потоа почнуваатПрочитај повеќе