Сена

aerial photography of Eiffel Tower in Paris during daytime

Сподели со своите пријатели

Во Париз, жителите и туристите повторно ќе можат да пливаат во Сена од 2025 година, за прв пат по повеќе од 100 години, објави во неделата градоначалничката Ана Идалго. Loading… Таа спомена три места кои ќе бидат отворени за јавноста, воден центар кој веќе делумно е во употреба, како иПрочитај повеќе