Селамет Мехметај

Сподели со своите пријатели

Албански нарко-бос разоткриен од британски Дејли Мејл затоа што се фалел дека ги пресекол ривалите, конечно е осуден – откако уживал во својата озлогласеност и бил третиран како славна личност во неговата татковина. Loading… Селамет Мехметај, наречен „Ѓаволот“, беше осуден на четири и пол години затвор за водење фабрики заПрочитај повеќе