Salt Bae

Сподели со своите пријатели

Познатиот турски готвач Нусрет Гокче, попознат на социјалните мрежи како Salt Bae, се појави во 2017 година и до ден денес бележи неверојатни успеси. Loading… Освен што поседува синџир ресторани, повеќето луѓе не знаат многу за него, и покрај неговата голема популарност. Нусрет потекнува од Источна Анадолија, а татко муПрочитај повеќе