Саграда Фамилија

a very tall building with a crane on top of it

Сподели со своите пријатели

Кулите на црквата Саграда Фамилија во Барселона беа завршени 141 година по поставувањето на првиот камен, а беа поставени и последните скулптури во рамките на светиот комплекс. Loading… Како што пишува Тајмс, скелето наскоро ќе биде отстрането, па посетителите за прв пат ќе можат да го видат ремек-делото на АнтониоПрочитај повеќе