Русиај

Сподели со своите пријатели

Руските сили, кои беа распоредени во Белорусија во октомври, ќе одржат тактички вежби, соопшти Министерството за одбрана во Москва. Loading… Конечната оценка за борбената способност и готовноста на единиците ќе биде дадена во последната фаза на координација, по завршувањето на баталјонските тактички вежби, соопшти Министерството. Минск во октомври објави декаПрочитај повеќе