Роналд Дион Десантис

Сподели со своите пријатели

Магазинот Тајм го објави својот потесен избор за личност на годината за 2022 година и планира да го именува победникот во среда. Loading… Следната личност на годината ќе биде откриена исклучиво во емисијата „Today“ на NBC, која доби и копија од потесниот круг. Списанието ја доделува почесната титула од 1927Прочитај повеќе