ректум

Сподели со своите пријатели

Еден Кинез завршил во текот на ноќа во локална болница откако во бањата му се случила ужасна сцена. Откако подолго од половина час си ја играл омилената игричка на ВЦ школката, кога станал забележал дека нешто му виси од анусот. Бргу се облекот и отрчал во болница, а таму лекаритеПрочитај повеќе