река По

Сподели со своите пријатели

Топлотните бранови што ја погодија Европа ова лето не предизвикаа само рекордно високи температури и изгорени полиња: во италијанската река По, погодена од суша, нивото на водата е толку ниско што се пронајдени остатоци од бомба од Втората светска војна. Loading… Во неделата воени експерти ја деактивираа и извршија контролиранаПрочитај повеќе