пластични операции

Сподели со своите пријатели

Интроветната танчерка позната како Марија Магдалена (24) од Торонто, потрошила над 150.000 долари за корекции на своето тело, не планира да застане тука. По 12 години и 17 операции: Трансексуалец потрошил милиони за да изгледа како барбика (фото) Loading… Таа првин ги зголемила градите, потоа усните и продолжува понатаму. КакоПрочитај повеќе