Панама

Сподели со своите пријатели

Канцеларијата на јавниот обвинител на Панама соопшти дека судијата повикал двајца поранешни претседатели, како и голем број други истакнати личности, да им се суди по обвиненијата за перење пари во врска со широката истрага за корупција која се прошири низ Латинска Америка. Loading… Судијата, наводно, повикал 36 лица да имПрочитај повеќе