ООУ „Браќа Миладиновци“

Сподели со своите пријатели

Владата вчера на седница донесе одлука да обезбеди околу 243.000 евра за реконструкција на кровот на основните училишта „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Мисирков“ во Куманово. Loading… – Со измени на програмите за капитални инвестиции на МОН годинава се обезбедуваат и околу 15 милиони денари со кои ќе се реконструира кровотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Заврши поставувањето на новата енергетско-ефикасна фасада на основното училиште „Браќа Миладиновци“ во близина на Соколана во Куманово, информираа денеска надлежните од училиштето. Loading… Учениците кои следат настава во овој истурен објект од наредната учебна 2022/23 година ќе следат настава во објект со реновирана фасада. Надлежните очекуваат со новата енергетски ефикаснаПрочитај повеќе