Оливер Вархеји

Сподели со своите пријатели

Европскиот комесар за проширување Оливер Вархеји во Тирана изјави дека Планот за раст за Западен Балкан е амбициозен и дека земјите од регионот ќе го искористат за тројно да ги зголемат своите економии во следните 10 години. Loading… „Имаме доверба во Западен Балкан дека може да ги искористи овие придобивки.Прочитај повеќе