Оливер Дисоп

Сподели со своите пријатели

Францускиот министер за труд Оливер Дисоп денеска изјави дека „нема преговори“ за зголемување на старосната граница за пензионирање од 62 на 64 години, што го планира француската влада. Loading… „Ако не одиме на 64 години, пензискиот систем нема да биде во рамнотежа“, изјави Дисоп за телевизијата Франс 2. Министерот заПрочитај повеќе